Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți acești TERMENI DE UTILIZARE pentru a fi utilizate pe paginile de internet shoeslovebags.com și erectedstore.com  în continuare pentru concizie "SITE-URI" înainte de a utiliza aceste "SITE-URI"


I. DISPOZIȚII GENERALE

Art. 1. (1) Prin intermediul SITE-URI "Silvender Design" SRL , c, UIC: 202374220; VAT: 203208318  oferă anumite bunuri de vânzare.


(2) În acești termeni și condiții care reglementează relațiile dintre "Silvender Design" SRL pe de o parte, și pe de altă parte- fiecare persoană care utilizează SITE-URI,denumit în continuare "UTILIZATOR". Guvernata de acesti termeni Dispoziții generale relațiile dintre persoanele menționate mai sus sunt două grupuri:


- relațiile care apar în legătură cu utilizarea de SITE-URI și


- relațiile care apar în legătură cu achiziționarea de bunuri prin utilizarea la SITE-URI


Art. 2. Pentru a putea utiliza serviciile în SITE-URI.Trebuie să acceptați în mod explicit acești Termeni de utilizare. Această acceptare se efectuează prin marcarea cămp "Sunt de acord cu termenii de utilizare" atunci când se face o cerere către Dvs. dacă sunteți de acord cu Termeni de utilizare de pe SITE-URI.


Art. 3.UTILIZATORUL are dreptul de a utiliza serviciile SITE-URI numai în scopuri personale / necomerciale.


II. DESCRIEREA GENERALĂ A SERVICIILOR

Art. 4. SITE-URI oferă UTILIZATORULUI posibilitatea de a efectua solicitări on-line pentru a achiziționa bunuri de la SITE-URI. Ei vă oferă o gamă largă de mărci renumite cu descrieri detaliate și imagini, precum și posibilitatea de a achiziționa rapid, ușor și convenabil bunurile plăcute de la Dvs. care vor fi livrate la adresa respectivă.


III. MĂRFURILE OFERITE

ART. 5. (1). SITE-URI CONȚIN OFERTE DESPRE OFERITE PRODUSE. ACESTE OFERTE POT FI SEPARATE ȘI SORTATE DUPĂ DIVERSE CRITERII, ÎN FUNCȚIE DE UTILIZATORUL.

(2) Ofertele conțin informații de bază despre produsul oferit (în funcție de tipul său) și prețul produsului. Ofertele însoțite de imagini.


(3) Specificată în fiecare dintre ofertele prețul unui produs este pentru o bucată.


IV. ÎNREGISTRARE

ART. 6. PUTEȚI FACE CUMPĂRĂTURI DE SITE-URI "FĂRĂ CONT" SAU "UTILIZATOR ÎNREGISTRAT".

Art. 7.(1) Prin înregistrarea unui cont folosind un e-mail, va salva introducerea numele, telefon și adresa de fiecare dată când faceți cumpărături și în plus veți obține privilegii suplimentare, se poate afla mai întâi despre ofertele și reducerile noastre speciale.


(2) SITE-URI Vă permite să înregistrați ca persoană juridică, că înregistrarea aduce toate datele ,necesară pentru emiterea unei facturi.


(3) După finalizarea formularului de înregistrare electronică, UTILIZATORUL este obligat să furnizeze date complete și corecte despre identitatea și alte informații solicitate de formularul electronic și să le actualizeze în termen de 7 zile de la schimbarea lor.


În cazul în care completarea formularului electronic de înregistrare UTILIZATORUL furnizează informații false sau în termenul articolul anterior nu sunt reflectate modificări ale acestor date SITE-URI au dreptul de a suspenda imediat și fără înștiințare prealabilă menținerea de înregistrare la UTILIZATORUL și accesul la profilul de client. 


(4) Înainte de a trimite formularul de inregistrare de la UTILIZATORUL același poate fixa liber introdus informațiile în această formă de înregistrare. 


(5) Odată ce v-ați înregistrat, puteți modifica datele în secțiunea "Contul meu". Adresă pentru livrare se poate schimba,sau la momentul comenzii în panoul "Coșul tău".


V. Cerere de cumpărare

Art. 8. (1) Produsele pe care UTILIZATORUL intenționează să le achite ar trebui să fie adăugate de el în "Coș" 


(2) Adăugarea unui produs în "Coșul" efectuând un click pe numele sau fotografia produsul specific și apoi apăsaţi butonul "ADAUGĂ  ÎN COȘ".


(3) Pentru a revedea produsele în "Coșul" lui UTILIZATORUL trebue să apasă butonul “ CATRE COȘUL” în fereastra mică care apare atunci când mutați mouse-ul în colțul din dreapta sus al SITE-URI.


Art.9. (1) Cereri pentru achiziția de mărfuri sunt efectuat prin completarea unui formular special situat la SITE-URI.


(2) Comandă de aprovizionare apare atunci când apăsați pe buton"PLATA" în secțiune "COȘ". Apoi, să depună cerere UTILIZATORUL ar trebui să completeze campurile în ea, aceste câmpuri în mod obligatoriu sunt marcate cu un asterisc (*).Trecerea de la fiecare secțiune succesivă a aplicației se face prin apăsarea "CONTINUE". UTILIZATORUL poate reveni la o secțiune anterioară a aplicației, prin apăsarea unui buton ”MODIFICARE” situat pe partea dreaptă a numelui secțiunii.


(3) În cererea automat să descrie tipul, valoarea și prețul final exact (cu TVA inclus) pe mărfuri, în funcție de conținutul “Cosului” la UTILIZATORUL, care el a introdus mai devreme.


(4) În completarea comanda de aprovizionare UTILIZATORUL se angajează să furnizeze informații adevărate și exacte.


Art.10. (1) Comanda este făcută prin apăsarea butonului "COMANDA" în secție "PLATĂ".


(2) Acțiunea în paragraful precedent făcută de UTILIZATORUL este o declarație de intenție de a încheia un contract între UTILIZATORUL și "Silvender Design" SRL în condițiile specificate în cerere.


Art.11. În termen de o zi lucrătoare de la primirea cererii reprezentantul de "Silvender Design" SRL trimite la UTILIZATORUL e-mail care confirmă primirea cererii sau să notifice UTILIZATORUL, că a ordonat articol nu este disponibil.


VI. Refuzul livrare


Art.12. "Silvender Design" SRL are dreptul să refuze să livreze bunurile comandate din cauza din motive tehnice sau organizatorice. Pentru acest refuz este trimis în mod explicit anunț la UTILIZATORUL la adresa de e-mail respectivă declarat de la el.


VII. Condiții generale de livrare


Art.13. Livrarea de bunuri comandate prin utilizarea la SITE-URI se realizează descris în aceasta secțiune condițiile.


Art.14. Livrările vor fi efectuate prin intermediul unei companii de curierat la alegerea clientului, în funcție de condițiile de livrare ale țării.Livrările vor fi efectuate prin intermediul unei companii de curierat la alegerea clientului, în funcție de condițiile de livrare ale țării.


Art.15. Livrarea se face prin curier de la 2 până la 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon din partea noastră. Plata se face în numerar (cash la curier). Costul de livrare pentru comenzile 30.00 Lei. 


Art.16. Bunurile comandate de UTILIZATORUL sunt livrate în termen de două (3) zile lucrătoare de la trimiterea cererii, cu condiția că adresa de livrare este valabilă și corectă.


Art.17. Marfa este transportată într-un ambalaj corespunzător în funcție de particularitățile sale, și de transport utilizate pentru livrare.


Art.18. Marfa este livrată la adresa, specificată de către UTILIZATORUL transmis în cererea sa. 


(2) UTILIZATORUL este obligat să asigure accesul și posibilitatea de a primi mărfurile la adresa prevăzute la alin. 1.


(3) Dacă UTILIZATORUL nu a fost găsit în timp util pentru expediere la adresa sau nu există nici un acces și condițiile de livrare a mărfurilor în această perioadă, comanda se consideră a fi retrasă și "FRES CONSULT" SRL este eliberat de obligația să-și îndeplinească livrarea.


(4) În cazul în care, UTILIZATORUL a confirmat disponibilitatea de a primi bunuri comandate după termenul de livrare, în care nu a fost găsit la adresa,el ia propria cheltuială costul de a doua livrare. Costurile de livrare a doua va fi plătită după primirea de bunuri, împreună cu o sumă totală pentru comanda și cheltuielile pentru prima livrare.


VIII. GARANȚIE LEGALĂ

Art.19. "Silvender Design" SRL amintește de existența unei garanții legale de conformitate a bunurilor cu contractul de vânzare.


IX. Imposibilitatea de a obține mărfurile livrate și returnarea bunurilor primite

Art.20. UTILIZATORUL a depus o cerere pentru a achiziționa bunuri de pe SITE are dreptul de a returna bunurile numai în următoarele cazuri:


1. În cazul în care bunurile livrate nu este unul care este comandat de UTILIZATORUL

2. În cazul în care bunurile furnizate sunt eronate

3. În cazul în care mărfurile transportate au fost deteriorate;

4. În cazul în care prețul pe care UTILIZATORUL ar trebui să plătească, nu cel care a fost listat pe SITE-UL;

5. În cazul în care nu este îndeplinit termenul de livrare.


(2) În afară de cazurile menționate în paragraful precedent, UTILIZATORUL n-are niciun drept să refuze să accepte și să plătească marfa, care a depus o cerere de a cumpăra. În cazul în care UTILIZATORUL a face acest lucru, el este obligat să acopere costurile de livrare și returnarea bunurilor înapoi la "Silvender Design" SRL 


Art.21.(1) După primirea și plata mărfurilor UTILIZATORUL poate solicita returnarea acestuia la "Silvender Design" SRL  și rambursarea prețului său, în următoarele cazuri:


1. În cazul în care bunurilor are un defect sau neconformitate, care nu au putut fi detectate prin examinarea de rutină a mărfurilor;


2. În cazul în care utilizarea produsului este stabilit că acesta are un defect pe care îl face improprii scopului său;


3. În cazul retragerii de la contractul în conformitate cu art. 25-28 acestor Termeni și condiții.


(2) UTILIZATORUL poate exercita drepturile sale în temeiul alineatului precedent în cazul în care, prezintă o chitanță pentru achiziționarea produsului.


Art.22. Dacă există o discrepanță între bunurile comandate și livrate, care nu a putut fi stabilită în momentul livrării, bunurile sunt înlocuite în termen de trei (3) zile lucrătoare după primirea unei notificări pentru diferența trimis de UTILIZATORUL către "Silvender Design" SRL prin sistemul în acest scop, care poate fi găsit aici


Art.23. (1) În cazul unei cereri de UTILIZATORUL pentru a înlocui articolul achiziționat de la SITE împotriva aceluiași articol într-o altă dimensiune sau împotriva unui alt articol, articol achiziționat este trimis înapoi prin curier urmând procedura descrisă în sistem pentru returnare și înlocuire pe cheltuiala UTILIZATORULUI, numai în condiție, că produsul este în aspectului inițial și nu a fost folosit, iar ambalajul cât și bonul sunt rezervate.


(2) Produsul de înlocuire este trimis către UTILIZATORUL, în conformitate cu prevederile acestor termeni și condiții, la adresa indicată de livrare, pe cheltuiala "Silvender Design" SRL cu condiție ca comanda se încadrează în condițiile de promovare pentru transport gratuit.


Art.24. UTILIZATORUL are dreptul de a anula contractual, fără a da nici un motiv, fără compensații sau penalități și fără a suporta orice costuri, cu excepția cheltuielilor prevăzute la art. 26, alin. 2 și art. 27, în termen de 14 zile de la data:


1. acceptarea mărfurilor de la UTILIZATORUL sau o parte terță alta decât transportatorul și care este indicată de UTILIZATORUL, sau


2. acceptarea ultima marfa de la UTILIZATORUL sau o parte terță alta decât transportatorul și care este indicată de UTILIZATORUL, când UTILIZATORUL a comandat mai multe bunuri într-o singură comandă sunt livrate separat.


(2) "MOONSTONE BG" SRL prevede la UTILIZATORUL formularul standard pentru exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu anexa № 6 din Legea privind protecția consumatorilor. Acest formular de constituie Anexa № 1 la curent cu Termenii și condiții.3) Pentru a-și exercita dreptul de retragere, UTILIZATORUL trebuie să informeze numele, adresa geografică și, în cazul în care este disponibil, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail adresa și decizia sa de a se retrage din contract cu declarație fără echivoc. Pentru a-și exercita dreptul de retragere, UTILIZATORUL poate utiliza formularul standard de retragere, reprezentând Aplicație № 1 la curent cu Termenii și condiții sau să declare fără echivoc altfel decizia sa de a se retrage din contract.


4) Decizia de retragere poate fi trimisă la adresa de e-mail la "Silvender Design" SRL – romoonshop@gmail.com 

5) Pentru a se conforma UTILIZATORUL termenul-limită de retragere din prezentul contract, este suficient pentru a trimite mesajul privind exercitarea unui drept de retragere înainte de termenul-limită de retragere din prezentul contract, menționat la art. 23, alin. 1 pct. 1 și 2.


Art.25.(1) Dacă UTILIZATORUL se retrage din acord între el și "MOONSTONE BG" SRL contract, "Silvender Design" SRL L va rambursa la UTILIZATORUL toate plățile primite de la el, inclusiv costurile de livrare (excluzând costurile suplimentare asociate selectat dintre UTILIZATORUL metoda de livrare în mod diferit de cea mai ieftină metodă de livrare standard, oferit "Silvender Design" SRL fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data, la care UTILIZATORUL anunța la "Silvender Design" SRL decizia sa de a se retrage din prezentul contract. "Silvender Design" SRL va efectua recuperarea folosind aceleași mijloace de plată utilizat de UTILIZATORUL la tranzacția inițială decât dacă UTILIZATORUL acceptat în mod expres la alt mod; în orice caz, această recuperare nu va fi asociat cu orice costuri pentru UTILIZATORUL. (2) "Silvender Design" SRL nare nici o obligație de a recupera costurile suplimentare pentru livrarea bunurile, când UTILIZATORUL ales în mod specific livrarea bunurile, diferit de tipul cel mai ieftin de livrare standard, oferită de "Silvender Design" SRL 


(3) "MOONSTONE BG" SRL are dreptul a amâna recuperarea plăților pentru primirea de bunuri înapoi sau până UTILIZATORUL nu a furniza dovezi, indicând că ați trimis înapoi bunurile, în funcție de care dintre cele două evenimente au avut loc mai devreme.


(4) În cazul retragerii a contractului UTILIZATORUL ar trebui să trimită sau returna bunurile înapoi la "Silvender Design" SRL  fără întârziere nejustificată și în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data primirii. UTILIZATORUL a informat "Silvender Design" SRL pentru retragerea de contractul.


Termenul este îndeplinită în cazul, în care UTILIZATORUL trimite înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Art.26. În cazul retragerii a contractului UTILIZATORUL ar trebui să își asume costurile directe de returnării bunurilor.


Art. 27. În cazul retragerii a contractului UTILIZATORUL este responsabil numai pentru a reduce valoarea bunurilor ca urmare de testare diferit decât este necesar pentru a stabili de natura lor, caracteristici și performanțe bune.


Art. 28. Returnare și înlocuire de lenjerie și costume de baie nu se efectuează.


X. METODĂ DE PLATĂ

Art.29. Plata produselor comandate se efectuează într-una din următoarele opțional de UTILIZATORUL:


1. Cu ramburs - în momentul livrării suma este transferată către angajatul unei companii de curierat.


2. Cu card bancar.


XI. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI UTILIZAREA DE ȘTIRI

Art.30. (1) Conținutul în SITE-URI - baze de date, texte, imagini, grafică și alte drepturi de autor și a drepturilor conexe în sensul Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe precum și drepturi în temeiul Legii privind mărcile și indicațiile geografice, cu mass-media "Silvender Design" SRL și / sau partenerii și furnizorii săi.


(2) Nici o parte din SITE-URILE nu poate fi reprodus sub nici o formă, în orice ordine și în orice mass-media sau mediu de calcul fără consimțământul scris titularul drepturilor de proprietate intelectuală respective "Silvender Design" SRL și / sau partenerii și furnizorii săi. Orice utilizare neautorizată a conținutului de la SITE-URILE va fi interpretată ca o încălcare a Legea privind drepturile de autor și drepturile conexe. Legea cu privire la mărcile și indicațiile geografice și alte legi aplicabile în vigoare în Republica Bulgaria.


Art.31. Noutățile în SITE-URILE sunt doar destinate pentru informaţii personale UTILIZATORII. 

Utilizarea lor în alte scopuri, cum ar fi publicarea, reproducerea și orice formă de utilizare comercială, și transmiterea către terți în completă, parțială sau prelucrată formă, explicita, fără permisiunea explicita, prin acord scris de la "Silvender Design" SRL , e neautorizată.


XII. ACȚIUNI INACCEPTABIL

ART.31. UTILIZATORUL NARE DREPTUL DE A EFECTUA ACȚIUNI CARE A STABILIT, ÎN GENERAL, REGULI VIOLA DE COMUNICARE.

 (2) UTILIZATORUL nare dreptul de a efectua acțiuni pentru a efectua acțiuni rău intenționate - distribui viruși și alte acțiuni încălcarea drepturilor sau intereselor a "Silvender Design" SRL și / sau a unei terțe părți.


XIII. DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI PROTECȚIA

Art.32. "Silvender Design" SRL  SRL este administratorul datelor cu caracter personal, înregistrate în conformitate cu Legea pentru protecția datelor cu caracter personal.


2) SITE-URILE asigura confidențialitatea informațiilor, conținând date cu caracter personal furnizată de UTILIZATORII prin completarea unei cereri de înregistrare. Dezvăluirea acestor informații este posibilă numai atunci când este necesar de către organele de stat și funcționari, autorizată prin lege să solicite și să colecteze informații, care conțin date cu caracter personal și sub rezerva ordinii regulamentare.


(3). "Silvender Design" SRL poate utiliza statisticile elaborate pentru frecventarea pe SITE-URILE, să elaboreze statistici interne în scopul campaniilor de marketing.


Art.33. (1) Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, UTILIZATORUL este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.


(2) UTILIZATORUL are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul marketingului direct, prin trimiterea unei notificări scrise către "Silvender Design" SRL menționate în SITE-URILE adresa si e-mail de contact.


Art.34. Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, UTILIZATORUL acceptă utilizarea "cookies" din partea a "Silvender Design" SRL  , pentru a ne ajuta să vă oferim cele mai bune servicii posibile, în opinia noastră.


XIV. Limitele răspunderii


Art. 35. SRL face tot ce este posibil pentru a menține SITE-URILE cu informații adevărate, exacte și actuale, fără a se exclude posibilitatea accidental pentru avea loc incoerențe obiective sau omisiuni.


Art. 36. "Silvender Design" SRL nu este responsabil pentru consecințele, inclusiv orice daune, care decurg din sau legate în orice mod de acces, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza SITE-URILE.


Art. 37. "Silvender Design" SRL nu este responsabil pentru informații (inclusiv caracterul complet și exactitatea lor), conținute în alte site-uri la care SITE-URILE conțin referințe.


Art. 38.  "Silvender Design" SRL nu este responsabil pentru infidelitatea specificate de informații de la producător cu privire la caracteristicile unui produs.


XV. MODIFICĂRI TERMENI ŞI CONDIŢII

Art. 40. (1) În cazul unei modificări în Termeni şi condiţii, noii Termeni şi condiţii au efect în ceea ce privește un înregistrat UTILIZATOR, în cazul în care "MOONSTONE BG" SRL le trimite la adresă de e-mail furnizat de el și acets UTILIZATOR nu a susținut într-un termen stabilit, care respinge modificările în Termenii și condițiile.


(2) În cazul unei modificări în Termeni şi condiţii, noii Termeni şi condiţii nu se aplică în cazul relațiilor, care apar în legătură cu achiziționarea de bunuri, prin utilizarea SITE-URILE, pentru care UTILIZATORUL a făcut cererea.


XVI. DEFINIȚII

Art. 40. În conformitate cu acești termeni și condiții "Cookies" pot conține date aleatoare, selectate de către serverul și sunt folosite pentru a menține statutul de tranzacții HTTP, care, oricum sunt “fără stat”. Acestea sunt utilizate pentru autentificare la identitatea înregistrat utilizator de SITE-URILE ca parte a procesului de autentificare sau înregistrarea inițială de pe site, astfel cum utilizator nu este necesar în fiecare dată de introducere numele de utilizator și parola la fiecare ulterior accesul la acest site. O altă aplicație a cookie-urilor mențin la "coș de cumpărături" pentru mărfurile selectate pentru a cumpăra de la un site în timpul unei sesiuni, pentru personalizabilă la SITE-URILE (prezentarea pagini diferite pentru utilizatori diferiți), și de urmărire de acces la utilizatorii individuali unui anumit site.  


XVII. DISPOZIŢII FINALE

Art. 41. Acestea Termeni şi condiţii sunt adoptate prin Decizia de 15.12.2014 a Adunării Generale "Silvender Design" SRL 

Art. 42. Prezentele Condiții Generale vor intra în vigoare la data publicării lor în SITE.